søndag 5. oktober 2014

Huskirke med Alphakurs

Vi går inn i en litt annerledes periode i huskirkelivet i GK12. Vårt faste punkt flyttes fra frokostspleis på søndag morgen til middagsfellesskap og Alphakurs fredag ettermiddag. Slik blir det fra midten av oktober til tidlig vår neste år. Kalenderen på www.dinkirke.no oppdateres. Noen helger innimellom vil vi møtes søndag morgen til frokost med påleggspleis og nattverd, lovsang og Guds ord , slik vi pleier. 

Gjennom hele perioden ønsker vi at huskirkelivet skal være åpent for alle. Om noen kommer inn midt i kursvandringa vår, synes vi bare det er flott. Huskirkelivet er uansett mer enn samlingene våre.

Når vi møtes blir gangen i fredagsettermiddagen slik:
Kl 16.30 Huskirkemiddag for hele familien i Münsters vei 34
Kl 17.30 Barne går til eget opplegg i Gustava Kiellands vei 12, mens de voksne trykker på "Play" for å spille av dagens undervisningsøkt. 
Kl 18.15 Samtale om kveldens undervisningstimer og annet
Kl 19.00 Slutt på kurskvelden og henting av barna i Gustava Kiellands vei 12.

Alphakurs er et kurs for innføring i kristen tro, åpent for alle. Mer om dette her

1 kommentar:

  1. Positiv opplevelse! Fredag har vi kursøkt nr 11. Vi har veksla mellom kurssamling og "vanlig" huskirkesamling. tatt oss god tid. Ikke noe stort poeng at det skal gå over :-) Alpha er bra! Fungerer flott i huskirke. Middagsfellesskap for familien, mens ungdommene tar med barna til felelsskap i nabohuset mens kurskvelden fortsatter. Anbefales for andre familiehuskirker :-)

    SvarSlett